Po vinin për pushime nga Zvicra në Shqipëri, avioni privat bën ulje emergjente në Rinas, s’iu hapën rrotat e para! Në bord, piloti dhe babai me dy fëmijët! Report Tv siguron fotot ekskluzive

Avioni para rrëzimit në Rinas

1 / 5

Avioni pas rrëzimit në Rinas

2 / 5

Avioni pas rrëzimit në Rinas

3 / 5

Avioni pas rrëzimit në Rinas

4 / 5

Avioni pas rrëzimit në Rinas

5 / 5