Falsifikonin pasaportat e 56 kombësive, mes tyre dhe atë shqiptare, çmontohet grupi spanjoll!

Pasaportat e sekuestruara dhe ajo shqiptare

1 / 5

Pasaportat e sekuestruara

2 / 5

Kartat e ID

3 / 5

Parate e sekuestruara

4 / 5

Parate e sekuestruara

5 / 5