FOTOT e laboratorëve të shqiptarëve, shkatërrohet banda e drogës në Belgjikë, 27 të arrestuar dhe 2.1 tonë drogë e sekuestruar! Në operacion edhe ushtria

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4