Tragjedi gjatë xhirimeve të filmit në SHBA, aktori i njohur Alec Baldwin vret aksidentalisht me armë fotografen dhe plagos regjisorin

Aktori Alec Baldwin pas ngjarjes

1 / 18

Aktori Alec Baldwin pas ngjarjes

2 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes, seti i xhirimit

3 / 18

Aktori Alec Baldwin

4 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes

5 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes

6 / 18

Regjisori i plagosur Joel Souza

7 / 18

Viktima Halyna Hutchins

8 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes, seti i xhirimit

9 / 18

Viktima Halyna Hutchins

10 / 18

Viktima Halyna Hutchins

11 / 18

Viktima Halyna Hutchins, i plagosuri Joel Souza dhe aktori Alec Baldwin

12 / 18

Aktori Alec Baldwin dhe foto nga vendi i ngjarjes, seti i xhirimit

13 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes, seti i xhirimit

14 / 18

Viktima Halyna Hutchins

15 / 18

Regjisori i plagosur Joel Souza

16 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes, seti i xhirimit

17 / 18

Foto nga vendi i ngjarjes

18 / 18