Deputeten e kapin dhimbjet e lindjes dhe merr motorin për në spital: Nuk e kisha planifikuar kështu por ndodhi! Ngjarja e rrallë në Zelandë të Re

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5