FOTO-LAJM/ Dita e Pavarësisë, ish-anëtari i RENEA-s vesh kalin kuq e zi dhe bën paradë në sheshin 'Nënë Tereza'

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8