Sot 29 Nëntori, përkujtohet 77-vjetori i Çlirimit të Shqipërisë nga pushtimi fashist italian e gjerman! Rama, Meta dhe Nikolla homazhe në Varrezat e Dëshmorëve

1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20
5 / 20
6 / 20
7 / 20
8 / 20
9 / 20
10 / 20
11 / 20
12 / 20
13 / 20
14 / 20
15 / 20
16 / 20
17 / 20
18 / 20
19 / 20
20 / 20