Humbën jetën tragjikisht në aksidentin në Bullgari, 45 trupat e shqiptarëve mbërrijnë në Shkup! Ceremoni nderimi në aeroport, e pranishme Nikolla dhe Vjosa Osmani

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5