Ndizen dritat e pemës së Krishtlindjeve në Sheshin ‘Skënderbej’! Veliaj: Ftoj të gjithë shqiptarët dhe këdo që të vijë t’i kalojë festat në Tiranë

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13