1 / 7
Zjarrfikësi, fragment nga VIDEO e shpërndarë nga Ministria e Mbrojtjes
2 / 7
Luan Kapaj duke marrë medalje nga Kryeminstri Rama
3 / 7
Luan Kapaj
4 / 7
Luan Kapaj
5 / 7
Luan Kapaj dhe kryeministri Rama
6 / 7
Luan Kapaj dhe kryeministri Rama
7 / 7
Luan Kapaj