1 / 7
Elena Del Pozzo dhe e ëma teksa e merr nga kopshti
2 / 7
Makina e të ëmës
3 / 7
Vajza
4 / 7
Banesa
5 / 7
Makina e të ëmës
6 / 7
Makina e të ëmës
7 / 7
Vajza në sediljen prapa