1 / 19
Dua Lipa duke marrë medalien nga Vjosa Osmani
2 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
3 / 19
Dua Lipa duke përqafuar presidenten e Kosovës, Vjosa Osmani
4 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
5 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
6 / 19
Dua Lipa duke marrë certifikatën 'Ambasadore Nderi në Republikën e Kosovës'
7 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
8 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
9 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
10 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
11 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
12 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
13 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
14 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
15 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
16 / 19
Dua Lipa dhe Vjosa Osmani
17 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
18 / 19
Dua Lipa dhe vajzat e Vjosa Osmanit
19 / 19
Dua Lipa në ceremoninë e marrjes së titullit Ambasadore Nderi