1 / 19
Kryeministri Edi Rama
2 / 19
Kryeministri Edi Rama
3 / 19
Kryeministri Edi Rama
4 / 19
Kryeministri Edi Rama
5 / 19
Kryeministri Edi Rama
6 / 19
Kryeministri Edi Rama
7 / 19
Kreu i grupit të PS, Taulant Balla
8 / 19
Kryeministri Edi Rama
9 / 19
Zv.kryeministrja Belinda Balluku
10 / 19
Zv.kryeministrja Belinda Balluku
11 / 19
Deputetja Mimi Kodheli
12 / 19
Kreu i grupit të PS, Taulant Balla
13 / 19
Deputeti Blendi Klosi
14 / 19
Ministrja e Arsimit, Evis Kushi
15 / 19
Deputeti Pandeli Majko
16 / 19
Deputeti Arben Pëllumbi dhe Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla
17 / 19
Ministri i Drejtësië, Ulsi Manja
18 / 19
Deputetja Blerina Gjylameti
19 / 19
Deputetja Anila Denaj