1 / 44
Rama dhe Rutte
2 / 44
Rama dhe Bettel
3 / 44
Vallet shqiptare
4 / 44
Edi Rama dhe Vjosa Osmani
5 / 44
Edi Rama dhe Vjosa Osmani
6 / 44
Edi Rama dhe Vjosa Osmani
7 / 44
Edi Rama dhe Ursula von der Leyen
8 / 44
Edi Rama dhe Ursula von der Leyen
9 / 44
Edi Rama dhe Ursula von der Leyen
10 / 44
Ursula von der Leyen
11 / 44
Edi Rama dhe Ursula von der Leyen
12 / 44
Edi Rama dhe Charles Michel
13 / 44
Edi Rama dhe Charles Michel
14 / 44
Olivér Várhelyi
15 / 44
Edi Rama dhe Dimitar Kovačevski
16 / 44
Aleksandër Vucic
17 / 44
Olivér Várhelyi dhe Edi Rama
18 / 44
Aleksandër Vucic
19 / 44
Edi Rama dhe Majlinda Bregu
20 / 44
Edi Rama
21 / 44
Aleksandër Vucic dhe Edi RAMA
22 / 44
Edi Rama dhe Gjukanovic
23 / 44
Aleksandër Vucic dhe Edi RAMA
24 / 44
Ursula von der Leyen
25 / 44
Aleksandër Vucic dhe Edi RAMA
26 / 44
Rruget
27 / 44
Edi Rama
28 / 44
Helikopteri
29 / 44
Firmosja e marreveshjeve
30 / 44
Pallati Kongreseve
31 / 44
Air ALBANIA
32 / 44
Rama dhe Bregu
33 / 44
Olivér Várhelyi dhe Edi Rama
34 / 44
Olivér Várhelyi dhe Edi Rama
35 / 44
Rama dhe Vucic
36 / 44
Rama dhe Michel
37 / 44
Rama dhe Tsipras
38 / 44
Rama dhe Orban
39 / 44
Rama dhe Meloni
40 / 44
Rama dhe Macron
41 / 44
Rama dhe Macron
42 / 44
Rama dhe Macron
43 / 44
Rama dhe Scholz
44 / 44
Vallet shqiptare (Reuters)