1 / 10
E mbijetuara e Holokaustit, Lore Mazerfeld, pozon së bashku me kukullën e saj në ekspozitën në Berlin të Gjermanisë
2 / 10
Një letër e Sigi Rapaport, 11 vjeç, që i kishte shkruar nënës së tij në kampin e përqendrimit në Stutof.
3 / 10
Ky objekt është marrë nga Yad Vashem dhe është pjesë e ekspozitës në Gjermani.
4 / 10
Çanta që i përkiste viktimës së Holokaustit, Jenni Bachrach nga Eseni është ekspozuar në Parlamentin gjerman.
5 / 10
Valixhja ku shkruan emri Selma Sara Velleman nga Bremeni.
6 / 10
Kuratorja e ekspozitës, Ruth Ur.
7 / 10
Holli kryesor në Bundestagun gjerman, ku janë ekspozuar gjësendet e marra nga Yad Vashem.
8 / 10
Një faltore është pjesë e ekpozitës në Gjermani.
9 / 10
Kukulla Inge, e ekspozuar në Bundestagun gjerman.
10 / 10
E mbijetuara e Holokaustit, Lore Mayerfeld, në ekspozitën në Gjermani.