Homazh/ Aleko Pojani, kapiteni i ‘nëndetëses 105’ dhe misionet e tij misterioze në Mesdhe

Aleko Pojani me kolegët

1 / 7

Aleko Pojani ne periskopin e nendeteses

2 / 7

Aleko Pojani ne promovimin e librit

3 / 7

Aleko Pojani me kolegët

4 / 7

Pashalimani

5 / 7

Pashalimani

6 / 7

Aleko Pojani në lundrim

7 / 7