Artikuj nga Agim Vinca / 1 Rezultat (e)
  • Analiza

    Ç’tu desh ky takim, Albin?!

    Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje! Albin Kurti takoi në Tiranë ish-presidentin dhe ish-kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berishën.