POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Zbulohet sekreti! I keni veshur reçipetat gjatë gjithë kohës gabim (Video)

Foto Ilustruese

Ndoshta keni menduar se jo, por e vërteta është se edhe modelet e Victoria’s Secret gabojnë. Dhe madje nëse keni ndjekur shembullin e tyre, i keni veshur gabim reçipetat gjatë gjithë kohës.

Victoria's Secret postoi një video ku katër modele të VS kanë bërë matje profesionale të gjoksit të tyre për të gjetur masën e duhur të reçipetave, dhe rezultatet kanë qenë me të vërtetë shokuese.

Të katërta modelet kuptuan me ndihmën e një eksperteje se masa e reçipetave që ato kishin veshur gjatë gjithë kësaj kohe nuk përshtatej fare me masën e gjoksit të tyre.Kështu që duhet të dini se fillimisht reçipetat duhet të rrinë të njëtrajtshme me lëkurën, ato nuk duhet ta shtrëngojnë gjoksin apo të jenë shumë të lira duke krijuar një hark prapa shpatullave.

fl.mi.
Komento