REPORT TV kërkon një gazetar për lajmet nga bota

REPORT TV kërkon të punësojë një gazetar për lajmet nga bota.

Kushtet:

1) Duhet të dijë italisht dhe anglisht

2) Duhet të ketë disa vite eksperiencë në gazetari (JO FILLESTARE)