Pse Kim Jong Un e ndërroi stilolapsin urgjent kur firmosi me Trump? Detaji që s'u pa

Takimi historik mes Donald Trump dhe Kim Jong Un një ditë më parë tërhoqi vëmendjen botërore. Gjatë takimit nuk munguan dhe detajet e vogla, që nuk i shpëtuan ‘syrit’ të kameras.

I tillë ishte momenti i firmosje së marrëveshjes për denuklearizimin e Gadishullit Korean, kur liderit korean i sjellin një stilolaps tjetër për të nënshkruar.

Në videon më poshtë, shihet momenti kur Kim Jong Un i heqin stilolapsin gjatë nënshkrimit të marrëveshjes dhe ja zëvendësojnë me një tjetër në sekondën e fundit. ndonëse siguria ishte tepër e lartë, nuk munguan komentet për një fobi të madhe apo paranojë se liderin e helmojnë.