Shkodra si Palermo

Emisioni Repolitix në Report TV i gazetarit Denis Minga / Debat për ngjarjet në Shkodër, gazetari Artan Hoxha dhe ish-drejtuesi i policisë Mithat Havari analizojnë vrasjet dhe arsyet e këtyre zhvillimeve