• Opinion

    Luçiano Boçi: Të shpëtojmë familjen

    Famlija shqiptare gjendet sot në një sulm e presion të shumëfishtë.

  • Luçiano Boçi: Skemën korruptive të grabitjes nëpërmjet Inceneratorëve e projektoi, ndërtoi dhe mbrojti Rama

    Më saktë kështu si po e vazhdojnë, do të mbarojë si çështja e tenderit korruptiv të uniformave, ku u dënuan ca firmosës të vegjël të urdhëruar nga...