• Vendet e G7 do ta dërgojnë Vladimir Putinin në Hagë për krime lufte

    Një grua e re mban në duar një poster me ngjyrat ukrainase blu dhe të verdhë përpara ndërtesës së Reichstag në Berlin. Fjala Luftë është e...

  • Bota

    Krenaria e ish-kancelarit Schroder për miqësinë e ngushtë me Vladimir Putinin! Çfarë i lidh ata të dy?

    Të quhesh këto kohë mik i Putinit është fyerje për njerëzit me empati. Por ish-kancelari i Gjermanisë, Gerhard Schröder është...