• Bota

    Macron dëshiron ta shndërrojë Evropën në një gjigant global, por s’mund ta bëjë këtë i vetëm

    “Ne ia dolëm. E shndërruam Bashkimin Evropian në një gjigant global, të aftë për të garuar në një botë gjigantësh si Kina dhe Shtetet e...