• Armand Duka, trukuesi që kërkon të shfaqet si “ëngjëll” dhe e vërteta e sjelljes së finales në Tiranë

    Presidenti i FSHF-së Armand Duka, ka kaluar në një delir qesharak pas organizimit të finales së Conference League në Tiranë, duke u shfaqur si...

  • Opinion

    Për 'patriotin' Sali Berisha: Disa fakte nga 1990 e tutje

    Sali Berisha dje pasi paraqiti një rezolutë pa kuptim për masakrën e Srebrenicës në Kuvend, akuzoi Edi Ramën si bashkëpunëtor të Milorad...