• Dosje

    Për studentët e viteve '70, leximin masiv me batanije dhe vajzat e asaj kohe pa botoks

    Sa herë përmendet Qyteti i Studentit, unë por edhe e mijra e mijra të tjerë si unë, fillojnë të rrëzojmë peshën e viteve për tu çmallur me...

  • Dosje

    Ne, brezi i zboreve… Koha kur në rast agresioni, një milion shqiptarë ishin nën armë për pak orë

    Asnjëherë nuk e kam kuptuar përdorimin e fjalës “zbor”. Kjo fjalë, që ishte kaq e zakonshme për gati 50 vite të brezit tim, sot thuajse nuk...