• Kosova & Rajoni

  Rrugë e gjatë deri tek ura në Bunë

  Mali i Zi dhe Shqipëria do të shpenzojnë rreth 20 milionë euro për t’i lidhur brigjet e dy qendrave bregdetare - Ulqinit dhe Velipojës - me një...

 • Bota

  Sytë kah një Putin i mbështetur për mur

  Ka qenë tetori i vitit 1962, kur Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi i atëhershëm Sovjetik kanë qenë rrezikshëm afër konfliktit bërthamor. Saktësisht...

 • Bota

  Kërcënimi i një katastrofe të mundshme bërthamore

  Në një vend, ku kujtimet e katastrofës bërthamore të Çernobilit janë ende të gjalla, frika nga një tjetër fatkeqësi e ngjashme duket se është...

 • Kosova & Rajoni

  Saga e Maqedonisë së Veriut, mësim për të tjerët

  Gati 17 vjet pasi mori statusin e vendit kandidat për BE, Maqedonia e Veriut, më në fund, duket se do të nisë negociatat për anëtarësimin në...