• Opinion

  Bajram Begaj: Liria është sakrificë

  Liria është sakrificë dhe fatkeqësisht ne shqiptarëve na është dashur të sakrifikojmë pafund – si atëherë kur armiku përballë fliste gjuhën e...

 • Opinion

  Bajram Begaj: Në Prishtinë, në shtëpinë e Shqiptarisë! Pranë njëri-tjetrit në çdo hap, amaneti i të parëve që derdhën gjak

  Fjala e Presidentit Begaj në konferencën e përbashkët për shtyp me Vjosa Osmanin në Prishtinë.

 • Opinion

  Bajram Begaj: Rrugëtimi drejt BE, siguria, roli ndërkombëtar, drejtësia, rinia...sfidat e vendit drejt së ardhmes

  Fjala e parë e Bajram Begajt pasi mori detyrën e Presidentit të Republikës. 

 • Opinion

  Bajram Begaj: Të gjithë bashkë t’i japim Shqipërisë vendin që i takon, duhet harmoni

  Fjala e Presidentit të Republikës, Bajram Begaj, pas betimit të tij në Kuvendin e Shqipërisë.