• Pse Izraeli i urren kaq shumë palestinezët?

    Urrejtja e Izraelit ndaj palestinezëve është formuar dhe nxitur nga tre ndjenja themelore. Palestinezët kanë çdo arsye për të urryer Izraelin;...