• Evropa po përballet sërish me rritjen e ndjeshme të ekstremit të djathtë

    Pas disa ditësh në Bashkimin Evropian do të zhvillohet disa zgjedhjeve të tjera që janë po ashtu shumë të rëndësishme, dhe që mund të fitohen nga...