• Opinion

    Tregimi i Kadri Roshit dhe turpi që nxjerr cullak klasën tonë politike

    Vite më parë, (kur ishte gjallë), aktori i madh i skenës dhe i ekranit shqiptar Kadri Roshi, pati një takim me simpatizantët e tij dhe...

  • Opinion

    Leari dhe saga fundore e një vuajtjeje pa kthim…

    Prej disa ditësh, opinioni publik shqiptar është përfshirë në një debat mjaft të nxehtë, që në mënyrë legjitime ka patur një ndjeshmëri të lartë...