• Opinion

    Thirrja për Paqe: Zëri i Martirëve

    Në kohët tona, ku mbizotërojnë gënjeshtrat dhe gjysmë të vërtetat, ka një nevojë të dëshpëruar për rolin profetik të Kishës. Duhet ta mbajmë...

  • Opinion

    Mesdheu dhe Bashkëjetesa, Perëndia nuk është Perëndi e luftës

    Fjalë e mbajtur në takimin e zhvilluar në Romë, “Il grido della pace”, organizuar nga Komuniteti i Sant’Egidio, në datat 23-25 tetor 2022. Në...