• FOTOT që rrëzojnë Berishën: Shumica e përmbytjeve nga Kiri, jo nga Drini

    Budallallëqet qe po dëgjojmë prej 24 orësh rreth situatës se krijuar ne Shkodër, Malësi te Madhe dhe Vau Dejës, nga reshjet e ditëve te fundit,...