• Bota

    Opinion/ Macron braktis konsensin e Evropës

    Gati tre javë pas vizitës në Kinë të presidentit francez po bëhen publike gjithnjë e më shumë detaje irrituese të ujdive me presidentin kinez,...

  • Bota

    Xi Jinping dhe Vladimir Putin, së bashku kundër SHBA

    Kina dhe Rusia nisin këtë javë në Detin e Kinës lindore manovat e përbashkëta ushtarake. Kush mendon se lidhja mes Putin e Xi ka marrë të çara,...