• Opinion

    Elsa Lila si model dhe mentorja e saj Albina si 'fituese'

    Kur u ngjit në skenë për të marrë çmimin e dytë të jurisë së Festivalit, Albina Kelmendi tha: “Ok, jam mësuar me çmimin e dytë”. E kishte fjalën...