• Opinion

    Një bisedë imagjinare me Ben Blushin rreth Zotit

    E gjeta Blushin në një kefene në qendër të qytetit. Mbante celularin në duar dhe dukej i zhytur në mendime. Mbase po shkruante ndonjë nga ato...