• Opinion

  Lamtumirë!", them i Pari"...

  Florian Luari, kompozitor, pianist, fizarmonicist, orkestrues vijon në Lyon atë që nisi në Pallati e Kulturës "Tekstilisti" në Berat, brenda një...

 • Kultura

  Takimi me trombistin Lekë Negri në Nju Jork

  Ka qenë diku viti 1995 kur një djalosh i ri dhe unë përshëndeteshim rrugëve të Tiranës.

 • Kultura

  Themelohet Shoqata Shqiptaro Amerikane 'Rozafa' Shkodra, New York

  Diaspora Shqiptaro Amerikane u pasurua dhe më shumë me krijimin e shoqatës më të re Shqiptaro Amerikane “Rozafa”.

 • Bota

  Plagosi me hanxhar tre policë të Nju Jorkut, FBI heton 19-vjeçarin për terrorizëm

  Trevor Bickford udhëtoi nga Antraku për në Nju Jork ku u vendos në 29 dhjetor, dy ditë përpara se të sulmonte me hanxhar tre policë në pikën e...