• Opinion

  Bashkimi bën dobësinë

  Një benz i zi hyn në selinë e PD ku ushtron aktivitetin “Rithemelimi” i Sali Berishës. Benza të tillë, dikur në Shqipëri ishin vetëm dymbëdhjetë....

 • Opinion

  Bashkimi bën dobësinë

  Nga makina, zbret Gaz Bardhi. I çliruar nga kompleksi se mos në zyrë është Sali Berisha, ai duket i relaksuar, gati gati triumfator. I duket sikur...

 • Opinion

  Shkoi Gazi ke Baba (i Zenit)

  Ky ishte lajmi i të gjitha mediave, të mëdha e të vogla, televizive e radiofonike, online e të printuara.

 • Opinion

  Mos e arrestoni Sali Berishën, më keq të ketë shef Gazin

  Sali Berisha mund të mbetej kalorës në politikë, në fillim të dekadës së parë apo në fund të dekadës së dytë të viteve ‘90. Ta nderonin. Zgjodhi...

 • Opinion

  Mos e arrestoni Sali Berishën, më keq të ketë shef Gazin

  Ky Komision, ashtu siç edhe pritej, dha pëlqimin e tij për heqjen e imunitetit të zotit Berisha. Me gjasë, ajo që për shumë kënd ishte e...

 • Opinion

  Dy shtetet e Aleks Nikës, një e vrau, një e qau!

  Ditën që u publikua vendimi i Gjykatës së Strasburgut, Mark Nika thotë: “Pa Strasburgun, çështja e nipit tim do të ishte...

 • Opinion

  Një samit, shumë simite dhe një mjeran

  Në Tiranë u mbajt Samiti i Berlinit. Ngjarje madhore kjo për Shqipërinë, që u pasua me vizitën zyrtare, e para e një presidenti të Francës në...

 • Opinion

  Humbjet e Athinës e Selanikut dhe 'hajmalia' Beleri

  Kryeministri i Greqisë Kyriakos Mitsotakis dje ka pësuar një “shok” të vërtetë politik. Ka humbur jo pak, por dy emblemat e Greqisë politike:...

 • Opinion

  Jepini Edi Ramës një pushkë me gjalmë

  Ndërsa ende operacioni i policisë së Kosovës në Veri të Mitrovicës, Banjskë vazhdon, në Tiranë ka një tjetër qasje. Gjithmonë shfrytëzohen çështje...

 • Opinion

  PD duhet nxjerrë nga pusi, jo të zbritet nga plepi

  Këta janë drama jonë. Këta soj e sorollop politikanësh që ne vetë i kemi zgjedhur të na përfaqësojnë. Më të zellshmit në këtë fillim sezoni...