• Veprim i suksesshëm politik? Olaf Scholz, SHBA dhe tanket luftarake

    Ukraina do të marrë tanke lufte, edhe Leopard 2 nga Gjermania. A lëshoi pe kancelari për shkak të presionit ndërkombëtar - apo ngurrimi i tij...