• Opinion

  Vajtimi për yllin komunist dhe librin e Enverit tek mozaiku 'Shqipëria'

  Ka plasur rëndshëm debati virtual mbi retushimin e mozaikut në ballinën e godinës së Muzeut Historik Kombëtar. Në Perëndim, veprat monumentale ku...

 • Opinion

  Nga Ian Gillan te Luizi, 450 euro në mes

  Në fillim të vitin 2007, u dha lajmi që në Tiranë do të zbarkonte më i famshmi britanik grup i Hard-Rockut, “Deep Purple”, me në krye solistin e...

 • Opinion

  Tekstet e degjeneruara të këngëve ‘edukative’

  Një natë të bukur ahengu, kur isha ftuar në sebep se çuni i Dylit ish bërë synet, papritur e papandyer u fiksova të dëgjoja tekstin e një kënge....