• Kosova & Rajoni

    Kosova dhe Serbia: shtytja e pafat e perëndimit për të shëruar ndarjen

    Politikanët veteranë të Ballkanit dinë më mirë se të jenë entuziastë rreth ujdive të bëra nën trysni në dhoma të pasme diplomatike. Por, ngarjet e...