• Opinion

  Augustin Palokaj: Serbia e di se nuk mund të hyjë në BE pa e njohur Kosovën

  Serbia nuk mund të bëhet anëtare e Bashkimit Evropian pa e njohur Kosovën. Ky është një fakt. Këtë e dinë të gjitha strukturat politike në Serbi,...

 • Opinion

  Ka kaluar koha e pushimeve të lira në Shqipëri

  Në Shqipëri ka shumë përparim në infrastrukturën rrugore, mbledhje mbeturinash, ndërtim të restoranteve dhe hoteleve. Por ndërkohë, janë rritur...

 • Opinion

  Në diplomaci virtyt është të dish edhe kur duhet heshtur

  Kosova ka shumë probleme të veta dhe nuk e ka luksin të merret me problemet e brendshme të Bashkimit Evropian, NATO-s apo SHBA-së. Politikanët,...