• Opinion

    Pse bomba- Himara, nuk plasi!

    Duket se pati shumë përpjekje për të destabilizuar Shqipërinë dhe për ta kthyer Himarën në një bombë...

  • Opinion

    Gaz Bardhi negocion me Berishën, si keci me ujkun! Përfundimi dihet

    Ndërkohë që Rama mbaroi punë me operacionet kirurgjikale në qeverinë e tij, duke ndërruar ministra e ministresha, Gaz Bardhi, një virtuoz i paparë...