• Opinion

    Zhvillimi i turizmit po krijon realitete të reja për ekonominë dhe sistemin bankar

    Viti 2023 pritet te zyrtarizoje peshen e rendesishme te turizmit ne ekonomine shqiptare. Rendesi, qe shpesh merret si e mireqene dhe kismet i...