• Ekonomi

    Shpërthimi i tregut të kriptomonedhave, çfarë po ndodh?

    Në këto ditë të para të janarit 2024, Bitcoin, kriptomonedha më e rëndësishme dhe më e përhapur, u këmbye në pragun e 44,000 dollarëve me tendencë...