• Kultura

    Jasmina dhe poezia e saj! Historia e shqiptares që u vendos në Siçili 23 vite më parë dhe nuk u largua më

    Sot ajo është 40 vjeç, është një grua dhe nënë e lumtur, por historia e Jaseminës (që ka dhunti të shkruarit) i ka rrënjët në dhimbje. Ishte...