• Opinion

    Ylli Pata: Pehlivanët para dhe pas vulës, bumerangu politik i Lul Bashës

    Pehlivanët, pra ata politikanë që në darkë flenë me njërin, e në mëngjes gdhihen me tjetrin, janë një sindromë jo vetëm në politikën...