• Opinion

    Palma, gurrë, kryqëzim, mohim, ringjallje

    Dita e Pashkëve, ka origjinë të krishterë dhe është festa qendrore e krishterimit për të shënuar ringjalljen e Jezu Krishtit nga vdekja. Fjala...