• Opinion

    Fronti i Ri i Putinit në Luftën e Ukrainës është në Ballkan

    James Stavridis, ish-komandant suprem i NATO-s aktualisht kolumnist i Bloomberg Opinion, ka publikuar një koment mbi synimet e Putinit, dhe...