• Gjuha shqipe është themeli i tezës së autoktonisë së shqiptarëve

    Teza e G.Hahnit mbi autoktoninë e shqiptarëve u përkrah dhe u mbrojt mbi një bazë shkencore më të gjerë e më të thelluar nga një varg historianësh...

  • Teatër apo amfiteatër, dy termat që ndryshojnë tërësisht njëri nga tjetri

    -Teatri veror tek parku i madh i Tiranës, një vlerë e shtuar për veprimtaritë artistike e kulturore për kryeqytetin, por është gabim të quhet...